PHOTO DIARY WEEK 3 2017

diary 3 6 Happy monday! De afgelopen week was eigenlijk een beetje gek, want hoewel mijn vakantie nog niet was begonnen, was ik toch al aardig veel vrij. Helaas ging een heel leuk feestje én mijn liefde voor Modern Family alsnog een beetje ten koste van mijn productiviteit.. 

diary 3 1 Ik hóu van de sale. Eén ‘traditie’ die ik vorig jaar in het leven heb geroepen, is lingerie-shoppen in de sale. Ook nu duik ik met een hele stapel de paskamer van Agent Provocateur in. Die is trouwens echt geweldig: prachtig behang, dikke gordijnen en een badjasje voor tussen het passen door.

diary 3 3 Gewerkt, geshopt; ik kan geen energie meer vinden om nog te koken. Dus: McDonalds! Ik bestel altijd alleen friet, maar daar kan ik toch wel zó van genieten.

diary 3 9 Ik ben trouwens goed geslaagd! Dit is het derde seizoen dat ik de Agent Provocateur en l’Agent by Agent Provocateur sale bezoek en ze hebben zúlke prachtige dingen. Nu wordt Agent Provocateur volgens mij sowieso iets betaalbaarder, maar zeker in de sale vind je soms hele goede deals.

diary 3 2 Ik kijk mijn raam uit en zie ineens dat het heeft gesneeuwd! Wat mij betreft een maandje te laat (ik wilde een witte Kerst!), maar alsnog wel heel erg mooi.

diary 3 5 Ik fiets naar werk altijd over de Reguliersgracht, één van de mooiste grachten van Amsterdam. En zeker als het wat heeft gesneeuwd! Op deze brug staan allemaal toeristen met enorme camera’s een fotootje te maken, en ik kan het niet laten om even hetzelfde te doen.

diary 3 7 Dit product kreeg ik opgestuurd! Kunnen jullie zien wat het is? Mijn review volgt snel..

Processed with VSCO with c1 preset Woensdag avond ga ik na werk door naar ons personeelsfeest in Club Air. Het was zó gezellig dat ik eigenlijk helemaal geen goede foto’s heb van deze avond, haha.

diary 3 6 De dag erna ontbijt ik met een collega bij Metropolitain. Geloof me: hun wentelteefjes zijn perfect voor bij een hangover. Want jeetje, wat voelen we ons ont-zet-tend brak.

diary 3 8 En dan, na zaterdag nog een dag gewerkt te hebben, heb ik vakantie! Ik ben een paar dagen vrij, die ik vooral doorbreng met het opruimen van het huis en het kijken van Modern Family!

Dinsdag ga ik naar Londen, dus hoe mijn photo diary van volgende week er uit ziet weet ik nog niet precies. Misschien worden het er meerdere, dat is nog even afwachten. Maar: hij zal in ieder geval leuk worden, dus!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. says

    Jaa, wentelteefjes zijn echt de beste remedie tegen de kater! Supertof trouwens, dat jullie een personeelsfeest in de Air hadden :) !!

  2. Susa says

    Waaauw, die foto’s met de sneeuw! Prachtig. Nog nooit in Amsterdam geweest met sneeuw, maar ik zie dat ik dat dus zeker een keertje moet doen. Veel plezier in Londen!