PHOTO DIARY WEEK 42 2016

Processed with VSCO with c1 preset Happy monday! Mijn diary vandaag is eigenlijk een bonte verzameling van foto’s van de afgelopen 2 á 3 weken, want zoals jullie misschien wel weten ging mijn laptop kapot en heb ik daardoor even stil moeten zitten. Maar goed, hier is ‘ie dan eindelijk! 

diary-1 Ik wacht op de tram naar mijn werk en stuur deze foto even naar m’n moeder. Ik ben nog steeds dol op deze prachtige Balenciaga laarsjes die ik vorig jaar in de sale kocht, en ze staan ook heel mooi onder mijn nieuwe, wollen rokje.

diary-2 Mijn zevende werkdag op rij (maar daarna vakantie, yay!) besteed ik in de studio. We zijn de hele dag bezig met het testshooten van nieuwe meisjes, die nog weinig tot geen ervaring hebben. Ik vind dat altijd super leuk en de dag gaat zó snel.

diary-3 Haha, mijn zeer georganiseerde rommel!

diary-4 De dag erna haal ik mijn moeder op van het station, want ze komt een nachtje bij me slapen! We lunchen -natuurlijk- bij Metropolitain, waar we allebei echt heerlijk eten. Echt, níets kan op tegen de wentelteefjes van Metropolitain.

Processed with VSCO with c1 preset Daarna is het tijd om lekker toeristisch te doen, en neem ik mama mee voor een tocht op een rondvaartboot. Ik draag mijn nieuwe jasje van ZARA!

diary-5 Bij de Bloemenmarkt komen we een überkitscherig winkeltje tegen vol kerstspullen. Behoorlijk fout, maar ó zo leuk. Stiekem zou ik trouwens best zo’n boom vol ballerina’s willen, hoor.

diary-7 Voor ik met mijn moeder mee terug ga naar Groningen ontbijten we bij De Drie Graefjes. Ik bestel weer wentelteefjes, wat echt een afrader is,maar gelukkig maakt wat lekkere warme chocomel met slagroom heel erg veel goed.

diary-8 Ik shop de laatste tijd best wel weer vaak in Groningen, want heel erg veel dingen die hier in Amsterdam direct uitverkocht zijn, blijven daar nog wel iets langer hangen. Bij H&M slaag ik super goed! Deze rode jurk nam ik niet mee, maar vond ik wel echt prachtig.

diary-10 En ach, als ik er toch ben kan ik direct wel even langs de nieuwe Primark. Ik heb wat simpele dingetjes nodig zoals sokken en handschoenen, en daar vind ik Primark echt geweldig voor.

diary-9 Deze schoenen vind ik super cool, ik ben al tijden opzoek naar schoenen met zo’n stukje faux fur. Maar ik zit net tussen twee maten in en ik vind ze ook niet helemaal mooi afgewerkt, dus ik laat ze liggen.

diary-12 Terug in mooi, herfstig Amsterdam.

diary-11 Ik zit ‘s avonds met een vriendinnetje op het terras bij ‘t Paardje als we twee Amerikanen ontmoeten. Na lang kletsen gaan we even naar de supermarkt om de hoek, waar we ze precies laten zien wat je nu écht mee moet nemen vanuit Nederland, haha!

diary-13 Ik heb heel lang Moroccanoil gebruikt voor mijn haar, en dus was ik reuze benieuwd naar hun nieuwe Texture lijn. Het event in Hotel Droog was heel leuk, vooral door de ontzettend droge humor van de Spaanse hairstylist die speciaal was ingevlogen.

Goed, dat was dus een kort overzicht van de afgelopen 2 á 3 weken! De komende week heb ik het -gelukkig- vrij rustig. Ik ben nu 3 dagen vrij, dan moet ik 3 dagen werken en vanaf zondag ga ik 3 dagen naar Groningen. Heerlijk!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

 1. says

  Super leuk om te zien! Wat gezellig dat je moeder langskwam, en wat is Amsterdam toch leuk! Gaaf dat je daar nu zo druk bent met werk enzo:-)
  Liefs, Florentine

 2. Elise says

  Wat een leuk jasje van H&M, en ik ben echt jaloers op je mooie laarsjes.

 3. says

  Hmmm die wentelteefjes zien er inderdaad heerlijk uit! En wat een leuk werk heb je, lijkt me leuk om tijdens shoots te moeten werken :)