PHOTO DIARY WEEK 43& 44 2016

diary-4 Happy monday! Vorige week was er geen photo diary omdat ik nog bij mijn moeder was, en daarom laat ik jullie vandaag ziet wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan. Ik ging shoppen, naar Groningen en raakte verzot op zoete aardappelfriet. 

diary-1 Ik wil echt heel graag nieuwe, zwarte laarsjes en dus duik ik ZARA even in. Deze vind ik echt perfect! Super mooi door de hoge schacht.

diary-2 Oohhh, dit jurkje is ook zo leuk, zeker met een leren jasje erover! Ik mag van mezelf niet teveel shoppen dus ik liet hem hangen, maar ik kan niet beloven dat ik later niet toch nog terug ga, haha!

diary-3 Goed geslaagd!

diary-4 Daarna fiets ik door naar Eenvoud, op de prinsengracht (vlak bij de elandsgracht). Eenvoud is op het moment echt mijn favoriete sieraden winkel, ze hebben hier vooral super mooie oorbellen.

diary-4 Jaaaa, we verkopen sinds kort Bond No 9 op mijn werk! Ik vind het echt een super tof merk, en kijk hoe ontzettend leuk hun samples verpakt zijn!

diary-5 Ik ben de laatste tijd echt verslaafd aan warme chocomel met slagroom, dus ik ga iets eerder naar mijn werk om er nog snel even één op te drinken. Ik ben er ondertussen trouwens al weer mee gestopt, aangezien het toch best wel vet is en ik merk dat mijn huid daar niet helemaal goed op reageert.

diary-6 Wat is Amsterdam toch prachtig in de herfst! Ik begin te merken dat de herfst echt mijn favoriete seizoen is, ik geniet zo van hoe mooi alles er uit ziet (en ja, stiekem vind ik het ook helemaal niet erg dat het weer zo vroeg donker is!).

diary-7 Een stuk gezonder dan die warme chocomel: mijn favoriete sapje van de Albert Heijn, met wortel, sinaasappel en gember. Ik haal een flesje en stap daarna op de trein naar Groningen.

diary-8 Want ik ga naar mama en de katjes! Luther was altijd super knuffelig maar is dat eigenlijk een stuk minder sinds Henkie er is, eigenlijk knuffelen ze alleen nog maar met elkaar. En dat vind ik best jammer, want ik mis hem natuurlijk enorm als ik in Amsterdam ben en als ‘ie me dan ook nog eens negeert als ik er ben.. Gelukkig komt hij in de 1,5 dag dat ik er ben 2(!) keer bij me liggen, dus ik ben weer helemaal blij.

diary-9 Ik kom deze oude Saharienne van Yves Saint Laurent tegen, een geur die helaas maar heel kort in de collectie heeft gezeten. Er is wel een nieuwe variant van in de exclusieve collectie, maar eigenlijk vind ik deze flacon véél mooier!

Ik blijf maar één nachtje in Groningen, want ik heb me een beetje vergist. Ik was er heilig van overtuigd dat ik drie dagen vrij ben, maar kom er achter dat het er maar twee zijn. Terug naar Amsterdam, dus!

diary-11 Mijn favoriet: broodje met rosbief, rucola en honing mosterd dressing. Heel simpel maar zó lekker!

diary-12 ‘s Avonds eet ik zoete aardappelfrietjes met zeezout/rozemarijn mayo en een kipfiletje met Provencaalse kruiden uit de oven. Eigenlijk net iets te weinig, maar wel heel lekker.

diary-13 Herfstig Amsterdam vanuit mijn raam! Die oranje bomen zijn prachtig, maar eigenlijk is het ook niet erg als ze straks allemaal kaal zijn, want dan heb ik een prachtig uitzicht over de Reguliersgracht!

diary-14 En als je een dagje vrij bent dan lunch je natuurlijk gewoon weer met zoete aardappelfriet. Ik gebruik trouwens gewoon kant-en-klare friet uit een zak van Albert Heijn, die is enorm lekker.

Dat waren mijn afgelopen twee weken! Ik heb het de komende week druk op werk, maar zaterdag ga ik lekker terug naar Groningen. Verder heb ik geen spannende plannen, maar ach, daar komen soms juist de leukste weken uit voort, toch?

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. Danielle says

    “Ik mag van mezelf niet teveel shoppen” volgende foto: Zara tas. Haha herkenbaar.

  2. Sanne says

    Ziet er weer uit als een fijne week. Wat heb jij een leuk uitzicht van uit je huisje.