PHOTO DIARY WEEK 49 2016

diary-a Happy monday! Ik heb een fijne week achter de rug, die in het teken stond van mijn mini-kerstboompje opzetten, cadeautjes (shoppen én ontvangen) en vooral heel veel lichtjes. En dan is het nog niet een Kerst! 

diary-g Jaaa, alle lampjes zijn weer aan in de stad! De Bijenkorf was al een tijdje verlicht,maar nu shined het hele Damrak echt bright as a diamond. Ik zie nu echt al op tegen januari, ik vind het zo’n domper als alles ineens weer zo kaal is, haha!

diary-a Ik vier geen Sinterklaas maar wissel toch een klein cadeautje uit met mijn vriendin Margritte. Voor haar koop ik een face mist van Kiehl’s, die verpakt wordt in dit super schattige zakje.

diary-c Het begin van de week werk ik iedere dag, maar donderdag ben ik lekker vrij! Ik spreek in de stad af met een vriendin, en als we daar aankomen blijkt dat we allebei heel veel zin hebben in wentelteefjes. Goed, op naar Metropolitain dus!

diary-b Daarna ga ik even met haar mee naar Primark. Deze sloffen vind ik dus zó lelijk dat ze gewoon geweldig zijn, haha. Helaas was de kwaliteit niet zo goed, anders had ik ze gewoon meegenomen.

diary-d Ik moet nog langs Xenos voor kerstballen (zie het mandje links) en vind deze prachtige lamp. Ik vind hem best wel duur (€55 in totaal) dus ik laat hem staan, maar eigenlijk vind ik ‘m toch best wel graag hebben.

diary-e Ook op mijn lijstje: dit rekje! Ik zou hem zwart verven en allemaal leuke, kleine dingetjes inzetten. Souvenirtjes van vakanties, bijvoorbeeld. Zo leuk!

diary-i En er stond ook zó’n tof servies. Als ik ooit alleen ga wonen (als in mijn eigen appartement wat ik niet deel) wil ik echt zo’n heel vet servies hebben, met lekker veel prints.

diaryf Oh hello, Christmas tree! Hij is echt super mooi dit jaar.

diary-h Onderweg naar huis pik ik iedere dag wat mee van het Amsterdam Light Festival. Ik wil nog de boottour doen als mijn moeder hier weer is, want ik vind dit dus echt al súper leuk.

Deze week is lekker rustig. Vandaag (maandag) ben ik vrij, dan moet ik 2 dagen werken en ga ik lekker een paar dagen naar Groningen. Verder heb ik eigenlijk vrij weinig op de planning staan!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. Susa says

    Aaah, mooie foto’s! Amsterdam is inderdaad prachtig in deze tijd <3

  2. Femke says

    Leuke foto’s weer en wat zien die wentelteefjes er heerlijk uit.