PHOTO DIARY WEEK 50 2016

diary-507 Happy monday! Ik heb een super leuke, drukke week achter de rug. Ik ging naar De Notenkraker, deed een snelle testshoot en sloot mijn week af in Groningen. Een heerlijk weekje, dus! 

diary-501 It’s the most wonderful time of the year, want er zijn weer lychees! Zonder enige twijfel mijn favoriete fruit, ik eet zó een hele zak weg. En dat dus iedere dag, haha!

diary-502 Jaa, er ligt weer een pakje onder mijn boom! Deze is voor mijn stiefvader, ik kocht nog iets kleins voor hem bij Flying Tiger, wat overigens echt mijn lievelingswinkel is voor cadeautjes.

diary-503 Ik maak weer eens mijn favoriete recept voor kip uit de oven. Ik at dit altijd in mijn oude huis maar had het sinds de verhuizing niet meer gemaakt. Er bij maakte ik rozemarijn/zeezout aardappeltjes en een salade van rucola, tomaatjes uit de oven, pijnboompitjes en een beetje olijfolie.

diary-505 Dinsdag avond ga ik iets heel leuks doen: ik ga naar De Notenkraker in Carré! Carré is super mooi verlicht en het is zó enorm druk.

diary-504 En oh, wat is het weer mooi. Ik heb De Notenkraker al veel vaker gezien, maar dit is wel één van mijn favoriete voorstellingen. Heel klassiek, zonder al te veel poespas. Mocht het ballet van Charkov ooit bij je in de buurt spelen, dan kan ik het zeker aanraden!

diary-506 Lekker ontbijten met kwark, granola, blauwe bessen en een beetje siroop. Ik heb echt fases waarin ik verslaafd ben aan een bepaald ontbijt, en op dit moment is kwark, granola en vers fruit weer aan de beurt. Ach, het is gelukkig best gezond.

diary-507 Donderdag ga ik naar Groningen, maar ‘s ochtends doe ik eerst nog een snelle testshoot in Amsterdam. Ik werk met een heel fijn team en het gaat allemaal super snel, dus we schieten 6 sets in 2 uur!

diary-508 Vrijdag ben ik in Groningen, en aangezien ik even langs de huisarts moet duik ik direct even de stad in. Ik stap natuurlijk ook even TK Maxx binnen. Deze olifant vind ik súper cool, de enige reden waarom ik hem niet meeneem is dat ik geen idee heb waar ik hem neer zou moeten zetten. Achteraf toch een beetje spijt van, want hij had best als een soort boekensteun in mijn kast kunnen staan.

diary-509 Deze poef is zooo mooi! Helaas past hij niet 100% in het plan wat ik voor mijn interieur heb. Ik heb eindelijk een duidelijk beeld van hoe ik het wil hebben, dus ik ben verstandig en laat hem staan. Misschien ook maar beter, want hoe had ik dit ding ooit meegekregen naar Amsterdam?

diary-5010 De rest van de dag staat in het teken van knuffelen met Henk en Luther. Zaterdagmiddag ga ik terug naar Amsterdam, want zondag heb ik een enorm lange werkdag.

Ik heb echt súper veel zin in de komende week. Maandag (vandaag) ben ik vrij, en ik ga lekker veel aan het werk. Daarnaast moet ik de laatste kerstcadeautjes kopen en ga ik gourmetten met een paar vriendinnen. Dinsdag ben ik ook vrij en komt mijn nieuwe kleed, dus zal ik vooral thuis moeten zijn. Dan moet ik 3 dagen werken en ga ik naar huis voor Kerst! Ik heb heel veel geluk gehad, want ook dit jaar hoef ik niet te werken op 2e Kerstdag. Super fijn, daar ga ik heel hard van genieten!

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. Susa says

    Jaaaa, de Notenkraker is zó mooi <3 Ik heb 'm nu al 2 keer gezien maar zou zeker nog een keer gaan, haha. En omggg die olifant idd! Zo leuk.