PHOTO DIARY WEEK 52 2016 & WEEK 1 2017

diary-jan-1 Happy monday! Ik voel me een heel slechte blogger, want vorige week was er geen photo diary, en ooknu kon ik nog maar nét genoeg foto’s verzamelen. Reden: vorige week werkte ik veel (lees: heel veel), deze week lag ik snotterend op bed. Maar: ik laat jullie alsnog graag zien wat ik tussen het werken en niezen door deed. 

diary-jan-1 Op oudjaarsdag ben ik vrij, en dus lijkt het me de perfecte gelegenheid om even langs Skins bij het Conservatoriumhotel te gaan. Kijk naar al die mooie Diptyque kaarsen! Zó veel die ik nog uit wil proberen, al staan Feu de Bois, Vanille en Oud bovenaan mijn lijstje.

diary-jan-2 Het Conservatoriumhotel is zooo mooi! Ik zou hier echt eens vaker een drankje moeten doen, want het is eigenlijk maar vijf minuutjes fietsen van mijn huis.

En ‘s avonds is het natuurlijk oud & nieuw! Ik heb het super gezellig gehad, maar eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt. Het is een spontane avond, wat tot 8 uur had ik eigenlijk vrijwel geen plannen (of nouja, geen plannen behalve ‘zielig in mijn bed liggen met chips en wijn’). Uiteindelijk eindig ik op een huisfeestje, ga ik daarna na het feestje van Filling Pieces en bleef het ook daarna nog heel lang gezellig.. Tot om 9 uur mijn wekker ging omdat ik moest werken, haha!

diary-jan-3 Ik koop een kerstboom. Op 4 januari koop ik een kerstboom. Nu zit dat zo: ik had dit jaar een echte boom, maar dat vind ik 1) eigenlijk helemaal niet zo milieu-vriendelijk 2) best een duur grapje voor zo’n mini-boom en 3) een ontzettende rommel geven, met al die naalden.

Toen ik boodschappen aan het doen was zag ik bij de Blokker 3 kerstbomen staan met een bordje ”showmodellen, €5”. Ik kocht een grote boodschappentas en nam het medium formaat mee. Echt een hele mooie maat, die 3x groter is dan het afgrijselijke mini-boompje dat ik nu had. In de tas past hij prima onder m’n bed, en eind dit jaar haal ik hem dus weer tevoorschijn. Score!

diary-jan-4 Ik ga even onder de zonnebank. En ja, ik weet dat dat slecht is, maar ik doe het zelden en soms vind ik het gewoon écht even heel erg fijn. Het is gewoon heel erg belangrijk er geen (wekelijkse) gewoonte van te maken en verder altijd heel goed beschermd te zonnen, zodat je eventuele risico’s zo klein mogelijk houdt!

diary-jan-5 En dan wordt ik ziek. De eerste dag werk ik nog gewoon, de twee dagen erna ga ik halverwege de dag na huis. Eenmaal thuis maak ik een enorme pan verse pompoensoep, die echt heerlijk is. Maar helaasch: na één kommetje kan de hele pan weg, want ik voel me te beroerd om ook maar íets te eten (behalve droge poffetjes, dat dan weer wel).

diary-jan-6 Gelukkig heb ik mijn vrienden nog.

diary-jan-7 Ook heel fijn: in bad met Detoxifying Bath van Collistar (review), een knalgroen goedje dat naar pepermunt ruikt, en mijn lievelings Pine & Eucalyptus kaars van Jo Malone (review). Even een spa-momentje!

diary-jan-8 Oeps: nog niet zo lang geleden postte ik al een fashion haul (klik), maar die heb ik eigenlijk al weer wat dingetjes verzameld om jullie te laten zien. De grote favorieten hangen aan mijn kast!

Dat waren mijn twee weken! Niet heel erg spannend, maar -op het ziek zijn na- is 2017 toch best fijn begonnen. Ik heb eindelijk onze stedentrip naar Londen geboekt, die al over 2,5 week is! Daarnaast ga ik volgend weekend lekker naar mijn moeder, waar ik ook súper veel zin in heb.

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Marije says

    Een nepkerstboom is juist minder milieuvriendelijk dan een echte boom.

    • says

      Dat ligt er ook een beetje aan hoe lang je hem gebruikt, toch? Ik ben van plan hier heel wat jaartjes plezier van te hebben.