SUMMER HAUL – MONKI, ZARA, FOREVER 21

summer haul 9 Je zóu verwachten dat dit warme weer en voor zorgt dat ik totáál geen zin heb om te gaan shoppen, maar niets is minder waar. De afgelopen maand leverde ik met liefde zonnige terrasjes in voor hete, drukke ZARA’s, Forever 21′s en Primark’s. Call me crazy, maar hey: het levert wel deel I van mijn summer haul op! 

summer haul 1 Bij ZARA kocht ik dit prachtige groene bloesje. Ik vind deze zó, zó mooi, vooral door dat overslag-model! Perfect ook voor uitgaan.

summer haul 2 Bij Monki in Groningen kocht ik dit denim jurkje. Ik zag ooit een keer een denim jurkje met een wijde witte blouse eronder op een paspop bij Topshop. Zo’n blouse had ik al, een jurkje ontbrak nog. Die van Topshop vond ik niet echt perfect, deze van Monki was super betaalbaar én ik vind hem echt heel erg tof.

summer haul 3 Deze prachtige, witte broderie jurk kocht ik bij Noor in Amsterdam. Hij heeft een super mooi decolleté, waar ik echt helemaal verliefd op ben. Waarschijnlijk ga ik in september naar Italië, en dan gaat deze jurk sowieso mee in m’n koffer.

summer haul 4 Ik ben de laatste tijd dol op felrood. Bij Forever 21 kwam ik dit topje tegen, dat ik super leuk vind boven op een jeans shortje. Ik denk dat ik deze sowieso nog wel ga dragen tijdens een festival deze zomer!

summer haul 5 Nog een Forever 21 aankoop: dit overslag topje met lichtblauwe streepjes. Ik vind het sowieso qua kleur wel schattig, maar ik heb hem vooral gekocht omdat hij echt een heel mooie pasvorm heeft.

summer haul 6 Ik moest even snel sokken kopen bij de Primark, en ging natuurlijk naar huis met ook wat andere dingetjes. Waaronder dit off shoulder playsuitje! Het is echt een super dun, doorschijnend stofje, dus ik denk dat het meer iets is om naar het strand te dragen. Maar hij is wel súper schattig!

summer haul 7 Ook in de categorie ‘super schattig’: dit croptopje van Primark.

summer haul 8 Bij Na-kd bestelde ik dit playsuitje met een heel diep decollete (voor en achter) en wijde mouwen. Ik heb deze al een paar keer gedragen, omdat ik hem dus ook heel erg leuk vind met een jeans. Mijn mom jeans van Levi’s draag ik er gewoon overheen, waardoor het dus gewoon een top lijkt!

Dat was mijn summer haul voor nu! Ik heb nog een aantal items hier liggen die ik jullie nog wil laten zien, en daarnaast nog een ini-mini wishlist waarvan je hopelijk ook iets terug ziet komen in deel II!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

  1. Susanne says

    Volgens mij moet ik snel naar de Primark en F21… Wat een leuke items! Grappig ook dat je zoveel kleurtjes hebt gekocht :)

  2. says

    Ah Esmée, volgens mij is het tijd voor meer insta-foto’s! Ben benieuwd naar je outfitjes hiermee!