WIN: KAARTEN VOOR EEN EXCLUSIEVE FASHION SHOW

marktplaats-fashionshow Ik heb een súper leuke, last minute winactie voor jullie! Volgende week, dinsdag 29 november, loop ik mee in een exclusieve modeshow voor Marktplaats. Tijdens die show draag ik mijn eigen outfit, die ik natuurlijk verkoop. En extra tof: ik mag vijf kaarten weggeven voor de show! 

De show vindt dus dinsdag 29 november om 17:30 uur plaats in de Vondelkerk in Amsterdam en wordt gehost door niemand minder dan Fred van Leer. Ik loop dus mee tijdens de show, net als een aantal fashion en style influencers. Na de show zou ik het natuurlijk heel leuk vinden om je te ontmoeten en een praatje te maken samen!

Wil je mee doen aan deze exclusieve winactie? Mail je volledige voor- en achternaam naar info@esmeealeida.com. De winnaressen krijgen persoonlijk bericht!

Dit is een gesponsorde post.

 

© 2016, Esmee Helder.