WIN MARC JACOBS’ DAISY DREAM KISS

mj daisy dream kiss Vandaag is het Valentijnsdag, en ik dacht dat het leuk was om van de gelegenheid gebruik te maken om een mooie geur weg te geven! Afgelopen week kreeg ik een nieuwe versie van Marc Jacobs’ Daisy Dream binnen, de Daisy Dream Kiss. Mee doen? Lees dan snel even verder! 

mj daisy dream kiss2 De Kiss-lijn bevat drie limited edition versies van bestaande Daisy-geuren, waaronder dus de Daisy Dream. Daisy Dream Kiss is bloemig en fruitig, met noten als grapefruit, jasmijn, rabarber en fresia.

WINNEN? Laat hier onder een comment achter, en vergeet niet je e-mail adres goed in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. De winnares krijgt 21 februari persoonlijk bericht!

© 2017, Esmee Helder.

Comments

 1. Sarah says

  Ik doe zeker en vast mee! Ik vind de geuren van de Daisy parfums echt geweldig. Het laat me altijd terugdenken aan voorbije zomer toen ik op vakantie was in Sardinië, ik had toen Daisy mee als parfum. Elke keer als ik dan de Daisy geur ruik denk ik terug aan die fantastische zomer!

 2. Ellen says

  Ik probeer je site soms nog steeds te bereiken via fashionfever haha. En ik doe zeker mee met je winactie! Ben fan van daisy <3

 3. Marit says

  Oeh, ik doe graag mee! Heb al 1 daisy geur en die bevalt goed, dus ben zeer benieuwd naar deze!

 4. Eva85 says

  Wat zou het leuk zijn om te winnen! Ben dol op de geuren en tassen van Mac :)

 5. Kim van Wagensveld says

  Ik doe graag mee met de winactie :) een geurtje van Marc Jacobs staat al een lange tijd op mijn wishlist maar tot nu toe mezelf nog niet de tijd gegunt om me er even in te verdiepen welke ik graag zou willen, maar na het lezen van dit artikel ben ik er denk ik er wel over uit!

 6. Celine says

  Ik doe graag mee :) ik gebruik al zo lang ik me kan herinneren DKNY (de originele) en telkens ik eens een andere wil kopen, besluit ik uiteindelijk toch altijd voor hetzelfde te gaan. Terwijl deze MJ zooo goed is!

 7. Anita H. says

  Deze geur ken ik nog niet, maar die is vast dik in orde. Het flesje vind ik prachtig. Ik ding graag mee.

 8. Olga says

  Esmeé, het lijkt me super gaaf deze geur te winnen! Ik ben gek op de bloemige geuren van Marc Jacobs maar heb op dit moment geen budget voor parfum omdat ik werkzoekende ben. Ik heb onlangs een leuk iemand ontmoet en het lijkt me perfect deze geur te dragen tijdens een date!

 9. Mariel says

  Ahh… een van mijn favourieten is Daisy! Dit flesje is ook weer een plaatje en ik ben heel nieuwsgierig. Mijn flesjes hebben een mooie plek gekregen in mijn nieuwe badkamer deze past er sowieso tussen…!

 10. Danique says

  Super leuk!! Ik ben gek op de geur Daisy van Marc Jacobs en die is toevallig bijna op, dus ik zou deze heel graag willen proberen!

 11. Kristel says

  Marc Jacobs parfums zijn altijd goed! Al is het alleen maar om de verpakkingen….

 12. Esmeralda says

  Aah wat is ie leuk! Ik heb zelf Daisy en die is heerlijk, ben wel benieuwd naar deze ;-)

 13. Fabienne says

  Gaaf!! Die zou ik heel graag willen proberen. Daisy dream is mijn absolute favoriet qua parfum en de geurnoten van Daisy Dream Kiss lijken mij minstens net zo fijn. Ik zou hem dus supergraag willen proberen! En het zit ook nog eens een heel mooi flesje <3.

 14. Rawina says

  Wat een leuke winactie :) ik doe zeker mee! En wat een prachtige flesje!

 15. Banu says

  Oeh ik wil graag meedoen! De originele Daisy is één van mijn lievelingsgeuren.

 16. ingrid de boer says

  Hi Esmee, wat een leuke winactie! Het lijkt me heerlijk dit geurtje te winnen :) & Het flesje zou heel mooi op mijn parfum-plankje passen!

  Liefs, Ingrid

 17. cilla says

  Ik doe graag mee
  leuk om toe te voegen aan mijn verzameling
  en een erg mooi flesje!

 18. says

  Ik volg je blog al een aantal jaar, de ene week kijk ik er wat vaker op dan de andere week. En ik plaats eigenlijk nooit een reactie (shame on me :-p). Maar voor deze leuke actie maak ik graag een uitzondering haha. Je bent een toffe blogger en vind super tof dat je van een meisjes blog (fashion-fever) naar een volwassen blog bent gegaan. Keep on the good work!

 19. Jantje says

  Ooo lijkt me heel fijn deze te winnen, ik doe mee ! <3
  Liefs uit Grunn

 20. Sofie says

  Wat klinkt dit luchtje lekker ! Mooie verpakking ook :) Lief dat je een exemplaar weggeeft, ik maak graag kans !

 21. Maaike Lily says

  Hi Esmee, ik doe graag mee! Ik heb Daisy van MJ al eerder gehad, maar ben benieuwd naar de nieuwe versie :) hoop dat jij ook een leuke V-day had! x

 22. Marit says

  Helaas heb ik voor het eerst sinds jaren geen valentijn dit jaar, maar met chocola, thee en Friends ben ik de avond goed doorgekomen! Het luchtje lijkt me heerlijk voor de lente!
  Groetjes, marit

 23. Chantalle says

  Wauw dit geurtje heeft echt een prachtige flacon! Ik doe heel graag mee met je winactie want ben erg benieuwd naar de geur.

 24. Leo says

  Ik doe heel graag mee, maar niet voor mezelf maar voor mijn kleine zusje! Over een maandje wordt ze 14 en komt ze in de leeftijd dat ze niet alleen make-up, maar ook parfum gaat gebruiken, en dit lijkt me echt de perfecte eerste geur! Aangezien ik zelf nu voor een half jaartje in Zuid-Frankrijk zit, verwacht ze dat ik er op haar verjaardag niet ben en ook geen cadeautje voor haar heb, maar deze grote zus heeft al stiekem vliegtickets gekocht om mijn zusje te verrassen! Als ik het geurtje ook nog zou winnen, en aan haar geven, denk ik dat de verjaardag van mijn zusje een van de betere is!

 25. Merly says

  Wat een mooi flesje en het lijkt mij een heerlijke geur met rabarber en grapefruit.
  Ik doe graag mee!

 26. Vivian says

  Wat een lieve winactie! Ik doe graag mee, want dit parfum met mijn lievenlingsgeur (jasmijn!) zal mijn single valentijn helemaal goed maken haha.

 27. yvonne says

  ik doe zeker mee!! ben verslaafd aan marc jacobs, maar een beetje duur voor mij soms ;p

 28. Margo says

  Wat leuk!! Ik doe graag mee om kennis te maken met een geur van Marc Jacobs :) . Groetjes Margo

 29. Mirjam says

  Oeh, grapefruit en rabarber? Dat klinkt heel goed. Wat leuk dat je deze geur weggeeft! Fijne Valentijnsdag!

 30. says

  Ik wil wel heel graag meedoen, want ik wil al een tijdje een daisy dream parfum van Marc Jacobs ‘duim duim’!!!!!!!!!

 31. Floor says

  Oh wauw, dat flesje ziet er cute uit! De geur lijkt me heel lekker :) Ik doe zeker mee xx

 32. Merel says

  Daisy van Marc Jacobs is mijn favoriete geur. Ik heb er momenteel 2 ongeopend in de kast staan omdat ik bang ben dat hij uit de collectie gaat. Deze winnen zou dan ook echt een Dream voor me zijn.

 33. Kim says

  Aah, wat een prachtig flesje! Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur.. vast net zo lekker als de rest! Ik maak graag kans!

 34. Daisy says

  Jaaaa natuurlijk doe ik graag mee! Mijn naam is Daisy en ik hou van bloemen en Marc!
  X Daisy

 35. sabrina says

  Rabarber? Daar ben ik heel benieuwd naar! Maar dat zit vast goed bij Marc Jacobs. Ik doe graag mee!

 36. Myrthe says

  Wat een leuke winactie! Het flesje past inderdaad goed bij de sfeer van Valentijnsdag!
  Ik doe graag mee met de winactie :) . Ik draag zelf niet zo veel/vaak parfum, maar dit flesje is echt wel heel mooi en maakt dat ik erg benieuwd ben naar de geur. Het ziet er in ieder geval uit als een lust voor het oog haha :D .
  Ik volg je nu op Bloglovin’ (meermyr).

 37. says

  Ik doe heeeel erg graag mee! Ieder jaar krijg ik een Marc Jacobs parfum voor mijn verjaardag.. Vooral Daisy en Daisy dream blijven favoriet, dus ik ben ontzettend benieuwd naar deze!

 38. says

  Wat ontzettend leuk dat je deze geur weggeeft! Ik houd van de geuren van de ingrediënten, dus doe heel graag mee! :) xoxo

 39. Sacha says

  O, wat een leuke winactie. Ik ben dol op de geuren van Marc Jacobs. Zou deze heel graag willen winnen! Ik doe heeeeeeeeel erg graag mee <3

 40. Joan says

  Ik ben onbekend met de parfums van Marc Jacobs en zou daarom deze wel eens willen proberen, zou leuk zijn als ik deze win! :)

 41. Britta says

  Oeh klinkt als een heerlijke geur! Ik doe dan ook graag mee aan de winactie :)

 42. Majorie says

  Leuke actie! Ik doe mee voor mijn zusje, die is erg fan van geuren van Marc Jacobs :)

 43. Kim says

  Oehh marc jacobs daisy vind ik heerlijk! Ik doe graag mee. Ik komt comment eigenlijk nooit, maar nu ik dat dan toch doe wil ik gelijk even zeggen dat ik je blog na al die jaren nog steeds met heel veel plezier lees!

 44. Susa says

  Aaah de Marc Jacobs parfums hebben altijd zulke leuke flesjes! En ze ruiken ook allemaal heerlijk, dus ik doe mee :)