ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER!

zadig-voltaire-2 Zadig & Voltaire is een prachtig, Frans kledingmerk met winkels over de hele wereld. En hoewel ze in die winkels ook een klein aantal geuren verkochten, heeft Zadig & Voltaire zich sinds vorige maand pas echt op de kaart gezet in de beauty wereld. Met de lancering van This is her! en This is him! veroveren ze nu in één klap de harten van het grote publiek. 

zadig-voltaire-3 Zadig & Voltaire goes commercial, dus. En dat vind ik persoonlijk best zonde, want ik ben dol op niche geuren. This is her! is echter gewoon in iedere parfumerie te koop, en hoewel ik dat echt een big fat bummer vind, is de geur zó lekker dat ik ‘m toch gewoon met heel veel liefde draag.

Waarom ik ‘m zo fantastisch vind? Nou, allereerst ben ik dol op vanille geuren met een warme, houtachtige basis. Verder bevat ‘ie veel roze peper (=liefde), kastanje (zit ook in die andere favoriet, Maison Martin Margiela By the Fireplace), kasjmier hout en.. slagroom! En dat laatste zorgt voor die heerlijke, melk-achtige geur die This is her! zowel zacht als heel bijzonder maakt.

TOPNOTEN | Arabische jasmijn, roze peper, zijdeboom
HARTNOTEN | kastanje, slagroom, vanille
BASISNOTEN | sandelhout, kasjmier hout

zadig-voltaire-1 This is her! is voor mij een heel fijne geur voor iedere dag. Hij is niet te zwaar, maar zonder twijfel erg bijzonder. Ik vind ‘m behoorlijk niche ruiken, hoewel hij dat (helaas) niet is. Maar hoewel ik het super leuk vind om wat exclusievere geuren te dragen die je niet overal ruikt, vind ik This is her! zó lekker dat ik met liefde een uitzondering maak.

Zadig & Voltaire This is her! eau de parfum (vanaf 30 ml – €53,00) is onder andere verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

© 2016, Esmee Helder.

Comments

  1. Diede says

    Ook al zijn de geuren die je laat zien vaak iets boven mijn budget, vind ik het wel heel erg leuk dat je kiest voor iets wat niet overal te koop en te zien is. Sommige luchtjes herken je gelijk als iemand die draagt, en dat zal hiermee niet het geval zijn denk ik.