ZARA FAVORITES FALL 2014

zaraa Ondanks dat het op het moment bloedheet is, komen de herfstcollecties al langzaam weer in de winkels te liggen. Hoewel veel van die items op zich nu ook al wel draagbaar zijn (rokken, jurkjes), veranderd het kleurpalet toch al een beetje naar donkere, herfsttinten. Ik heb mijn favoriete items uit de nieuwe ZARA collectie geselecteerd! 

zara1 Bomberjacks vind ik super cool, mits ze op en top vrouwelijk worden gecombineerd. De kleur en het model van dit exemplaar is in ieder geval perfect. (€79,95)

Ik heb een zwak voor roze (ja, echt!), dus dit jurkje vind ik prachtig. Heel mooi ook met een stoer leren jack en hoge hakken. (€59,95)

zara2 Deze tuniek staat op mijn wishlist voor mijn vakantie naar Santorini. Zo’n ding is echt perfect om snel even over je bikini heen te gooien; slippertjes er onder en je bent klaar. Na de zomer is hij natuurlijk als blouse te dragen. (€49,95)

Een aantal jaren geleden had ik zo’n soort blouse van ZARA, helaas werd deze net iets te klein. Maar ik vind zo’n model nog steeds prachtig, vooral bij een shortje en met opgestoken haren. (€29,95)

zara3 Dit t-shirt is op het eerste oog niet zo bijzonder, maar door de kanten details bij de randen van het shirt vind ik hem toch heel mooi. Helaas heb ik slechte ervaringen met t-shirts van ZARA, maar wie weet probeer ik het toch nog één keer. (€19,95)

Midi rokken vind ik altijd heel mooi, maar toch draag ik ze zelf nooit. Ik vind het toch altijd een tikkeltje lastig te combineren, al lijkt dit groene exemplaar mij heel leuk met een paar stoere laarsjes er onder. (€39,95)

zara5 Oké, deze groene tas is toch werkelijk geweldig? Uit de sale heb ik zojuist een zelfde model in het felrood gekocht, maar deze donkergroene kleur is prachtig voor de herfst. I need! (€99,95)

Dit zwarte tasje met hengsel is perfect voor en dagje shoppen. Ik heb een aantal van dit soort tasjes, en ik kan er echt geen genoeg van krijgen. Hij is er overigens ook in het bordeax rood, ook héél mooi. (€39,95)

zara4  Zwarte schoenen heb je nooit genoeg, vooral niet als ze een bijzonder detail hebben. Deze schoenen met bandjes over de voet vind ik heel leuk. (€49,95)

Het laatste item op mijn lijstje is deze pump van geitenleer. Het achterste gedeelte is van suede gok ik. Ik vrees dat ze verschrikkelijk lopen, maar mooi zijn ze zeker! (€79,95)

© 2014, Esmee Helder.